Forside * Nyheder

Funky hovedtelefoner fra SonySonys nye hovedtelefon-modeller. Det er MDR-ZX600 til venstre og MDR-V55 til højre.


Til de mere funky typer blandt Recordere.dks læsere er der netop landet et par hovedtelefoner fra Sony, der ifølge firmaet selv ikke går på kompromis med kvaliteten bare fordi, der har lidt street-stil.


Hvad enten du vælger Sonys MDR-V55 eller MDR-ZX600, får du ikke bare et sæt hovedtelefoner med navne, der er umulige at huske, du får også god lydkvalitet og fedt design. Det mener Sony i hvert fald selv, og tilskriver den fyldige lyd et sæt relativt store, 40mm Neodymium-drivere, som begge modeller er udstyret med.


MDR-V55?eren er formet efter DJ-princippet, hvilket betyder, at selve hørebøffen kan vendes og drejes efter behov, så man kan cue den næste sang op, mens man lytter til, hvad der foregår på dansegulvet. Sony kalder dog stilen ?inspireret? af DJ-princippet, så de vil tilsyneladende også gerne have ikke-DJs til at købe modellen.


MDR-ZX600 ser mere normal ud i formen, men her har Sony så i stedet valgt at fokusere på nogle farvekombinationer, der kan skabe opmærksomhed i bybilledet. Basisfarven er sort eller hvid, der så komplimenteres med heftige blå eller røde kanter og farver. De samme farvekombinationer kan man finde på MDR-V55.


Du kan komme til at ligne en DJ fra maj, hvor du vil kunne anskaffe dig MDR-V55 formedelst 749 kroner. MDR-ZX600 udkommer samtidig og vil koste 549 kr.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.