Forside Nyheder

Fjernstyr Telia TV fra smartphonen


 


Telia TV Remote


Telia har sendt en ny App på gaden, så TV-boksen kan fjernbetjenes via Android og Apple smartphone.


Telia TV Remote er en ny app, som gør det muligt helt at erstatte din fjernbetjening med din Android eller Apple smartphone.


Den nye App kan alt det samme som din almindelige fjernbetjening til Telia TV og har alle de samme knapper. Men derudover kan app?en fungere som en hurtigere kanalvælger, som gør det nemmere og mere overskueligt at navigere rundt kanalerne.


Du behøver ikke at registrere dig eller logge ind. App?en finder selv tv-boksen, så længe tv-boksen og din smartphone er logget på det samme trådløse netværk. Hver smartphone får et navn, så man tydeligt kan se på tv-skærmen hvilken smartphone, der styrer tv-boksen.


Find den i Android Marked og Apple Appstore


 


 


 


 


 


Telia TV Record


Hvis du sidder og tænker “hvad med fjernbetjening udefra?” – så har Telia TV også en løsning på det via en anden app. Telia TV Record er dog ikke ny, men har fået navneskifte (hed tidligere Telia TV) og er for nylig udkommet i en ny version.


Planlæg og indstil dine optagelser af tv-programmer via din smartphone når du er på farten.


Ved hjælp af tv-guiden kan du planlægge optagelser så du f.eks. kan optage flere afsnit af en serie. Når du planlægger optagelser manuelt, i stedet for at benytte tv-guiden, kan du planlægge optagelser af programmer, som endnu ikke vises i tv-guiden.


Se hvilke optagelser du har lagt ind, både planlagte og tidligere optagelser. Fra menupunktet ?Optagelser? kan du også sortere i dine optagelser, lave påmindelser og slette optagelser.


Find den i Android Marked eller Apple Appstore


 


 


 


Annonce