Forside * Nyheder

iPad 3 til salg 16. marts…i USA


Det ser ud til at iPad 3 bliver tilgængelig i Apple-butikkerne 16. marts. Det er i hvert fald skæringsdatoen for de amerikanske butikker  – og det betyder at rygterne om en lancering en uge senere i Danmark ser ud til at passe.


En kilde fortæller til den Apple-fokuserede gadget-blog 9to5mac.com, at Apple-butikkerne i USA allerede har fået at vide, hvornår iPad 3 kommer på deres hylder. Kilden er en højt placeret medarbejder i en Apple Store, der tidligere har lækket troværdige informationer til 9to5Mac.com. iPad 3 skulle lande i butikkerne 16. marts, altså kun 9 dage efter lanceringen i morgen.


Det er denne dato, der tidligere er blevet gættet på blandt nettets rygtesmede, og dermed kan den anden dato, som folk har gættet på, 23. marts, også være korrekt. Den sidste dato henviser til, hvornår iPad 3 skulle komme til salg i Tyskland, ifølge et rygte opsnappet af det tyske gadgetwebsite iFun.de. Dermed er en lancering i Danmark – eller et massivt stormløb på tyske Apple-butikker syd for grænsen – på denne dato også ret sandsynlig.


Andre steder gætter man dog på, at lanceringen for en gangs skyld vil være global, og ikke som tidligere, spredt ud over flere uger. Websitet The Apple Bites gættede allerede i sidste måned på, at den europæiske lancering også sker 16. marts. De henviser til åbningen af en ny Apple-butik i det fashionable stormagasin Harrods på denne dato – og en iPad 3-lancering ville jo være oplagt at starte med.


Husk at følge med i morgen aften, når recordere.dk har live dækning af præsentationen. Meld dig til her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.