Forside * Nyheder

Turntable.FM laver aftaler med pladeselskaberne


 


Det sociale musik-website kan dermed være på vej ud i verden – måske også til Danmark.


Hvis du ikke kender det i forvejen, er der god grund til at stifte bekendtskab med Turntable.FM. Det sociale musik-website gør det muligt for brugerne at lukke sig ind i virtuelle rum, hvor de kan dele musik med hinanden via streaming.


Indtil videre har dette dog kun kunne lade sig gøre i USA på grund af den forskel på copyright-lovgivningerne, der er i USA og resten af verden. Men nu har Turntable.FM netop annonceret, at de har lavet aftaler med nogle af de største pladeselskaber i verden om at licensere musikken til streaming på samme måde som Spotify og WiMP gør her i Skandinavien. Det skete på et pressemøde under den store web/musik-messe SXSW i Austin, der finder sted i disse dage.


Dermed har Turntable.FM ikke bare åbnet op for muligheden for at blive en reel musikstreaming-tjeneste med udvidede muligheder for at dele musik socialt, de har også åbnet for muligheden for at komme ud over USA’s grænser. En international lancering kan altså være nært forestående.


I Danmark kan man dog, hvis man er villig til at bryde den slutbruger-aftale, man altid bare accepterer, når man starter med at bruge en ny tjeneste, tilgå Turntable.FM via tjenester som Overplay.net og Unblock-US.com

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.