Forside * Nyheder

Asus putter en Leap i din laptop


Vi har gestikuleret vildt foran fjernsynet i et par år nu. Nu kommer turen til den bærbare computer.


Bevægelsessensorer er fremtiden, hvis du spørger Microsoft, der forsker løs på deres Kinect-platform. Asus forsøgte sig på et tidspunkt med en Kinect-klon, der ikke fik meget succes, men nu har computergiganten taget et skridt, der måske er endnu bedre


Den lille Leap Motion Controller har været et hit blandt nørder, fordi den modsat Kinect kan registrere fingerbevægelser og andre, mere detaljerede bevægelser. Og sådan én begynder Asus nu at putte i laptops.


Allerede senere i år forventer ASUS at kunne levere laptops, der kan registrere dine (nøjagtige) bevægelser, når du sidder og gestikulerer foran computeren. Det bliver en feature i firmaets high-end-laptops, der også har Haswell-processorer fra Intel ombord.


Leap kan opfange bevægelser, der foregår inden for 2-3 kubikmeter, så det skal nok blive underholdende at se, hvad spilproducenter og app-udviklere kan bruge det til.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.