Forside * Nyheder

Samsung udvider GALAXY-serien med kamera-satsninger


Samsung holdt torsdag aften en stor præsentation i London, der bl.a.  havde fokus på integration af rigtige kameraer i GALAXY-serien.


Det startede med en række nye versioner af GALAXY S4. Ud over S4 mini, som vi allerede har set præsenteret, viste Samsung en ny, kamerafokuseret version af S4?eren frem, der hedder S4 Zoom. Med 10x optisk zoom og en 16 megapixels sensor ombord, er den helt klart en mobiltelefon for de kameraglade. Hvis man altså kan leve med den lidt aparte formfaktor. S4 Zoom har også en Xenon-flash ombord og optisk billedstabilisering (OIS).


Samsung viste også en tredje S4-version frem, med tilnavnet Active. Som navnet antyder, er der tale om en udgave af S4, der er god til udendørs-folket. Den er støv- og vandtæt, selvom man næppe skal kyle den ned i en swimming pool i længere tid ad gangen og forvente at den stadig virker.


Et kamera med en smartphone indbygget


Og for at fuldende kamera-satsningen har Samsung også forsøgt at gå den anden vej. Normalt forsøger man at bygge et kamera ind i en smartphone, men i stedet har Samsung prøvet at bygge en smartphone ind i et kamera.


GALAXY NX er et spejlløst systemkamera, der har, hvad der svarer til en GALAXY S3 indbygget. Ud over at du får en rigtig kamerakasse med udskiftelige linser (13 tilgængelige) og en 20,3 megapixels sensor, kører kameraet altså også Android 4.2.2 og kan gå på nettet via 4G/LTE og WiFi. Det hele styres af en 1,6 GHz quad-core processor. Skærmen bagpå er på 4,8 tommer.


Dermed kan du lægge højkvalitets-billeder direkte op på nettet helt uden at have en computer inde i billedet. Og kun fantasien sætter grænser for, hvad man gøre med apps i dette kamera. Allerede fra starten er der 30 kamera-modes tilgængelig for den mere uerfarne fotograf. Kameraet kommer til Danmark i august og kommer til at koste 12.000 kroner.


Du kan læse mere om produkterne, se flere billeder og læse tekniske specifikationer HER.
Foto: SamsungFoto: SamsungFoto: Samsung


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.