Forside * Nyheder

Samsung teaser på indholdet i Galaxy S5

 


Samsung teaser på Galaxy S5 mens de citerer danske Niels Bohr: Det er svært at spå – især om fremtiden.


For en uges tid siden sendte Samsung invitationerne ud, til deres næste store Unpacked-event. Det afholdes i Barcelona d. 24. februar, i forbindelse med udstillingen Mobile World Congress (MWC).


De kalder det “Unpacked 5”, og brugen af 5-tallet, timingen for eventet, diverse rygter mv. indikerer at det nok er her vi får den næste Samsung topmodel smartphone at se.


Nu viser Samsung mere frem, der igen er præget af tallet 5, så mon ikke den er ved at være sikker. Det er Galaxy S5 som de præsenterer på MWC.


Samsung driller samtidig alle rygtesmedene lidt, ved at citere den danske atomfysiker Niels Bohr som engang sagde “Det er svært at spå – især om fremtiden”.


De teaser dog selv på hvad det event kommer til at handle om, med det billede der er gengivet her.


Billedet indikerer en ny TouchWiz brugerflade der er redesignet, med mere enkle og flade ikoner på skærmen, og mon ikke Samsungs event kommer til at handle om de elementer der indgår i billedet.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.