Forside Nyheder

Windows Phone 8.1-læk viser nye muligheder


En bruger på Reddit har fået fat i SDK?en til Windows Phone 8.1 og har været så venllig at lække nogle detaljer.


De to mest prominente features, vi ved noget om i forbindelse med den kommende opdatering, er den Siri-lignende assistent Cortana og så det notifikationscenter, Action Center, som vi skrev om forleden.


Begge dele er dog fraværende i den omtalte SDK, men det kan være fordi, Microsoft holder kortene tæt til kroppen indtil BUILD-konferencen i april, hvor opdateringen forventes afsløret.


Af ting, der rent faktisk ER med i den lækkede SDK er blandt andet muligheden for selv at bestemme, hvilken app, der skal sende SMS-beskeder ud som default. Det betyder formentlig, at man f.eks. kan sætte apps som Viber til at sende sine SMS?er for én, i stedet for den almindelige SMS-funktion.


De få Windows Phone-modeller, der har et slot til SD-kort, vil få glæde af en funktion, hvor apps nu kan installeres direkte til kortet.


Musik-appen skulle angivelig blive lavet om til en mere Xbox-lignende app. Og dertil kommer en række tweaks til navigationen, herunder en navigations-bar, som man kan indstille farverne på.

Annonce