Forside * Nyheder

Seniorvenlige tablets og PC’er fra Doro
Doro EasyPC 


Doro er kendt for telefoner, mobiler og smartphones til seniorer. Nu kommer der også tablets og computere på programmet.


Doro er verdens førende producent af seniorvenlige produkter, og omsatte sidste år for 1,1 mia. kroner. På MWC-udstillingen viste de nye seniorvenlige produkter frem.


Det er Android-tabletten Doro TabEasy og PC’en Doro EasyPC.


Doro TabEasy er en Android-baseret tablet på 10 tommer med et stærkt cover, som både beskytter tabletten og gør den nem at håndtere.


Tabletten bygger videre på brugerfladen i Doros smartphone, som gør det nemt for utrænede computerbrugere at surfe på nettet og få adgang til mail, billeder og sociale medier.


 


 

Doro TabEasy 


 


Samtidig præsenterer virksomheden en række nye laptops, som kan give en nem og behagelig computeroplevelse derhjemme.


Doro EasyPC er en bærbar pc og tilgængelig i tre forskellige formater: 15-tommer, 17-tommer og en 15-tommer skærm med touch.


Begge produktkategorier er bygget i samarbejde med Acer.


 


 
Galleri: Doro EasyPC. Foto: recordere.dk


 


 


Simpel software


Softwaren lægger et lag ovenpå Android og Windows 8, som er Doros egne simple menuer og programmer/apps.


Det er muligt selv at vælge hvad der er adgang til fra menuerne, hvilke funktioner/apps der ligger på de enkelte skærmbilleder. Om det er internet, e-mail, Skype, tekst-behandling ect.


Med til PC’er følger et tastatur-overlæg, som er et stykke tilpasset gummi med mere tydelige bogstaver og tal. Det kan bruges både til svagtseende og PC-nybegyndere, og når der senere er mere øvelse i fingrene kan det lægges på hylden igen.


Som på Doros smartphones, så er det muligt for andre at fjernbetjene disse menuer. Det kan være en i familien der er “administrator” af den ældres elektronikprodukter.


Doro Support kan også gives tilladelse til at gå ind på computer og tablet og tilpasse/fejlrette.


 


 
Galleri: Doro TabEasy. Foto: recordere.dk


 


Pris og tilgængelighed


De nye Doro-produkter kommer på markedet her i første halvdel af 2014.


Priserne er ikke oplyst.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.