Forside * Nyheder

Sony Xperia Z2 optager i 4K

 


Sonys nye flagskibs-smartphone er en 4K-camcorder, støv- og vandafvisende.


Det første Sony fortæller om når talen går på deres nye flagskibs-smartphone er kameraet.


Den er nemlig udstyret med et kamera, der er i stand til at filme i 4K. Billedsensor er på 20.7 megapixel, med Sonys G-objektiv og en BIONZ-processor til bearbejdningen.


Sony lover gode farver på både fotos og film, selv under dårlige lysforhold, og så er der indbygget slowmotion der optager 120 billeder per sekund.


For at matche 4K-kvaliteten i Xperia Z2 lancerer Sony også stereomikrofonen STM10 som tilbehør. Mikrofonen har samme teknik, som Sony anvender i sine avancerede videokameraer, og den tilsluttes hovedtelefonstikket.


Skærmen er 5,2″, med skærmteknologi er taget fra Sonys seneste BRAVIA-fjernsyn.


CPU er den hurtige Qualcomm Snapdragon 801, med 2,3 GHz quad-core Krait CPU og 4G LTE. Grafikken klares med  en Adreno 330, for mere krævende spil.


Har støjreduktion der kan arbejde sammen med Sony head-set MDR-MC31EM, og sammen kan de filtrere op til 98 % af al baggrundsstøj.


Xperia Z2 indeholder et 3200 mAh-batteri, samt en STAMINA-tilstand der automatisk kan slukke processoren og baggrundsapps, når skærmen er slukket.


I den første salgsuge leveres Xperia Z2 med et SmartBand uden ekstraomkostninger. SmartBand SWR10 er en ny form for tilbehør, der kan hjælpe dig med at holde styr på alt, hvad der sker i dit liv.


Kommer i farverne sort, hvid og lilla.


 


 
Galleri: Sony Xperia Z2. Foto: recordere.dk


 


 


Pris og tilgængelighed


Sony Xperia Z2 kommer på gaden til april.


Prisen er endnu ukendt.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.