Forside * Nyheder

Pioneer: Vi opdaterer produkter til Apple CarPlay
Pioneer CarPlay 


Alpine har proklameret at de vil først på markedet med Apple CarPlay til indbygning i biler, men ser ud til at blive slået af Pioneer.


Det kan godt se ud som om, at Alpine må skyde en hvid pil efter målet om at komme først med Apple CarPlay til indbygning i eksisterende biler. Det var de ellers ude og meddele som deres mål.


For Alpine sigtede mod en produktlancering til efteråret, og nu har konkurrenten Pioneer meddelt at de opdaterer en række af de eksisterende bilradio/navigation til CarPlay.


Opdateringen udsendes som en firmware-opdatering i begyndelsen af sommer-perioden, og dermed ser de ud til at komme først på markedet med CarPlay til eftermontering.


Danmark er ikke direkte nævnt i Pioneers CarPlay annoncering, men for de øvrige europæiske lande ses at modellerne AVIC-F60DAB og AVIC-F960DAB står til opdatering, og begge de modeller sælges også i Danmark.


  


Se også:


Apple CarPlay – få mere ud af iPhone i bilen


Alpine: Først med Apple CarPlay til eftermontering


Apple CarPlay på Volvo-video


Apple CarPlay i Mercedes-galleri 


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.