Forside Nyheder

Her snydes fingeraftrykslæseren i Galaxy S5


 


Overfør penge via PayPal med en falsk finger. Dem der omgik sikkerheden i iPhone 5s er på banen igen, denne gang med Samsung Galaxy S5.


Samsung Galaxy S5 kommer med en fingeraftrykslæser. Med denne kan telefonen åbnes, og der kan foretages indkøb i Google Play Store.


Men Samsung samarbejder også med betalingstjenesten PayPal, så betalinger og pengeoverførsler kan bekræftes med et godkendt fingeraftryk.


Da iPhone 5s kom med fingeraftrykslæser, der gik nogle tyske computereksperter straks igang med at undersøge mulighederne for at omgå sikkerheden, og det lykkedes dem faktisk dengang at få fremstillet en falsk “hudlap” vha. foto, print og trælim.


Nu er de på banen igen, faktisk med præcis samme falske “finger-spids”. Den er hevet op af skuffen, for at se om Galaxy S5 er bedre. Det skriver tech-sitet BGR.


Det var den ikke. Selvom der er gået noget tid siden metoden for at “hacke” fingeraftrykslæseren i iPhone 5s blev fremvist, så virker det ikke som noget Samsung har forsøgt at forbedre. I så fald er det ihvertfald ikke lykkedes.


Det er dog ikke helt nemt at stjæle en anden persons fingeraftryk, men lykkes det er der åben ladeport. En ting Samsung kritiseres for, er at der er uendelig antal forsøg på at bryde ind i en Galaxy S5.


Som det ses på videoen her ovenfor, så åbner den falske finger fint en Galasy S5, og gør den klar til indkøb og pengeoverførsler.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.