Forside * Nyheder

Popcorn Time nu forbudt i Storbritanien

-

 

Internet-udbydere i Storbritanien har fået ordre på at blokere for “piraternes Netflix”, Popcorn Time.

Højesteret i Storbritanien (Chancery Court) har godkendt en anmodning om at de britiske internet-udbydere skal blokere for fire varianter af streaming-tjenesten Popcorn Time. Det skriver Variety.

Popcorn Time er en streaming-tjeneste der også er blevet kaldt “Piraternes Netflix”, fordi der spredes rettighedsbeskyttet indhold fra torrent-sites der kan streames blot ved et tryk på play.

Den amerikanske filmorganisation “The Motion Picture Assn. of America” jubler:

“Som beskrevet i rettens skriftlige afgørelse, så har Popcorn Time ingen legal anvendelse og den tjener kun til at bryde ophavsrettigheder”.

Netflix var tidligere på året ude og udtrykke deres belymring over nye pirat-tal, der viste at Popcorn Time nu var større end Netflix i lande som Sverige og Holland.

Herhjemme har Statsadvokaten og politiet udtrykt bekymring over udviklingen og den enkelthed hvormed Popcorn Time potentielt gør pirat-film og -serier tilgængelige for mange.

Afgørelsen med blokering af de fire varianter af Popcorn Time har kun effekt i Storbritanien.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.