Forside Nyheder

Apples kommende streamingtjeneste har et simpelt navn

-

Der er nu kommet nyt om, hvad Apples kommende streamingtjeneste kommer til at hedde.

Den skulle helt enkelt komme til at hedde Apple Music. Hvis det er rigtigt, kan man forestille sig, at logo-designet bliver ligesom Apple Watch, hvor ordet ”Apple” er erstattet af det så kendte æble-symbol. Ovenstående billede er dog en ren mockup-spekulation

Det er 9to5Mac, der er tale med kilder, der skulle være tæt nok på planlægningen af den nye tjeneste, at de ved, hvad de snakker om.

De samme kilder fortæller, at den SoundCloud-agtige funktion, der også går rygter om, skulle give musikerne mulighed for at dele alt fra koncertvideoer til ny musik, der endnu ikke er officielt udgivet. Det skulle blive en slags forum, hvor musikerne kan komme tættere på deres fans – lidt ligesom MySpace i ”gamle dage”.

Tjenesten bliver formodentlig afsløret ved WWDC i næste måned, og så ved vi meget mere.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.