Forside * Nyheder

Norlys udvider sit fibernetværk med køb af GEV’s fibernet i Grindsted

-

Danmarks støste fibernetværk bliver nu endnu større, idet Norlys har indgået en aftale om købet af GEV’s fibernet i og omkring Grindsted.

GEV, et velkendt multiforsyningsselskab, begyndte sin fiberrejse i 2004 og har siden 2010 forsynet omkring 7.000 husstande i Grindsted-området med højhastigheds internet. “Vi er stolte over at have spillet en central rolle i den digitale transformation i Grindsted, hvor vi har formået at levere fiberdækning til næsten alle adresser,” fortæller René Heiselberg Gier, GEV’s administrerende direktør. Han forklarer videre, at det nu er tid til at fokusere på selskabets kerneforretninger og at overlade fibernettet til en ny ejer, der vil fortsætte med at vedligeholde og udvikle netværket. Norlys, som har været et andelsselskab i over 100 år, blev valgt som den ideelle køber på grund af deres stærke baggrund og fokus på kvalitet og service.

 

Annonce:

I første omgang vil GEV’s eksisterende fiberkunder ikke opleve nogen nævneværdige ændringer. De vil fortsat være andelshavere og kunder hos GEV, som de har været hidtil, og den nuværende ene udbyder vil også fortsat være på nettet. Dog planlægger Norlys at åbne op for fibernettet, således at kunderne i Grindsted-området snart vil kunne vælge mellem ti forskellige udbydere af internet og tv, hvilket vil tilbyde dem en bredere vifte af valgmuligheder og forbedre konkurrencevilkårene.

“Vi ser denne aftale som en naturlig udvidelse af vores fibernetværk i Jylland,” siger Carsten Bryder Thejls, direktør for Norlys’ fiberforretning. Han understreger, at Norlys har foretaget en omfattende udrulning af fibernet i det syd-, midt- og vestjyske i de sidste knap 20 år. Med tilføjelsen af Grindsted til deres netværk forventer Norlys at skabe yderligere synergier og styrke både driften og udviklingen af deres fibernet.

Før handlen mellem Norlys og GEV bliver endelig, skal den godkendes af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Denne proces er standardprocedure for fusioner og opkøb af denne størrelse for at sikre, at konkurrencevilkårene overholdes til fordel for forbrugerne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.