Forside Nyheder

Apple er på vej med en billig-iPhone

-

Til trods for, at Apple 5c (bill.) floppede, har Apple ikke droppet idéen.

Ifølge de asiatiske businessmedier Economic Daily News og Digitimes, fortæller kilder i produktionsmiljøet nu, at der kommer en c-model sammen med den næste iPhone-lancering.

Vi forventer, at den næste iPhone bliver lanceret til september, men der går rygter om, at Apple har tænkt sig at spring ?S?-navnet over, og gå direkte til iPhone 7 denne gang. Der er dog også modsatrettede rygter, der siger, at Apple vil lancere iPhone 6S, 6S Plus og 6c til september.

Den nye, skrabede iPhone skulle for det første være mindre, med den fire-tommers skærm, vi kender fra 5 og 5S, og for det andet skulle den være billigere.

Spørgsmålet er så, om Apple virkelig vil skrue ned for prisen på skrabemodellen denne gang. Mange observatører af tech-markedet mener at iPhone 5c?s relativt høje pris i forhold til produktet var en af grundene til at den floppede.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.