Forside * Featured

Nu virker Siri med Philips Hue

-

huehomekitDa Apple i sin tid annoncerede HomeKit, var der nok mange, hvis første tanke var: ”Bare det er kompatibelt med Philips Hue”.

Siden blev Philips og deres Hue-lysstyring til hjemmet annonceret som HomeKit.partnere. Og nu ser vi så det første resultater af samarbejdet.

Annonce:

Philips har netop annonceret deres nye bridge til Hue-systemet, der sjovt nok hedder ’Bridge 2.0’. Og den nye bridge er netop kompatibel med HomeKit fra Apple.

Det betyder, som Philips gør et nummer ud af i deres pressemeddelelse, at man nu kan bruge Siri til at styre sit Hue-system med. Man kan for eksempel bede hende om at sætte lyset efter et bestemt preset, eller skrue op og ned for individuelle pærer.

Bridgen er tilgængelig fra tirsdag i Europa og USA. I skrivende stund har vi ikke de præcise, danske priser, men introduktionsprisen på Bridge 2.0 (indtil december) bør ligge på omkring 330 kroner, og i 2016 stiger den til 500 kroner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.