Forside Nyheder

Teaser: Se Philips nye Ambilight i aktion

-

Philips nye UHD TV med AmbiLux er vildt i forhold til Ambilight. Her er en ny demo af det.

Indrømmet, vi har skrevet om det før. Men nu begynder Philips TV med Ambilux, det nye Ambilight, at komme i butikkerne.

Ambilux hører lige nu topmodellerne til. Lysstriben bagpå er erstattet af 9 “projektorer” der kan sende billeder af farvet lys op på væggen bagved. Men her kommer det til at virke endnu vildere – som om billederne på skærmen forlænges op på væggen.

En af ulemperne er dog at TV’et skal hænge 20 cm eller mere ude fra væggen for at opnå den bedste effekt.

I disse dage gæster vi TP Vision i Bruxelles. Det er dem der producerer og markedsfører Philips TV i Europa, og vi vender tilbage med nyt om forårets europæiske tv-nyheder med Android TV, HDR mv. senere.

 

Annonce