Forside * Nyheder

Sådan ser Star Wars-spil ud i VR

-

SwVRMange Star Wars-fans har nok den samme reaktion, når de prøver moderne Virtual Reality gaming for første gang.

Den første tanke, der melder sig er: ”Hvornår kan jeg bruge det her i Star Wars-universet?”.

Annonce:

Nu er disse fans kommet lidt tættere på at få ønsket opfyldt. ILMxLAB, Industrial Light and Magic’s udviklingsafdeling er nemlig i gang med noget, de kalder et ”Cinematic Virtual Reality Experiment”.

”Eksperimentet” hedder ’Trials on Tattooine’ og det ligner grangiveligt et spil i VR, når man ser den trailer, der netop er sluppet ud fra ILM. Men når virksomheden ikke går helt så langt, er det måske fordi det ikke er et egentligt spil, men måske bare interaktiv VR. Eller også arbejder ILM på at lave en engine til de spilproducenter, der laver Star Wars-spil.

Der er i hvert fald et eller andet samarbejde i gang, for noget af det første, man ser i traileren, er HTCs Vive-brille med tilhørende håndholdt controller.

ILM har ikke meldt andet ud end traileren. Men der er Game Developers Conference i San Francisco i disse dage, så måske kommer der noget nyt senere på ugen.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.