Forside Nyheder

PlayStation VR kommer til Danmark i oktober 2016

-
Sony VR briller (illustration: Sony)
Sony VR briller (illustration: Sony)

Sonys VR briller PlayStation VR kommer til Danmark i oktober, og kommer til at koste ca. 3.000 kr. for et sæt. 

Sony fortæller i en pressemeddelse, at PlayStation VR kommer på markedet i oktober 2016 i Europa, Japan, USA og Asien.

“Siden vi løftede sløret for PS VR under Game Developers Conference i 2014, har vi fået en enorm respons fra både spillere og udviklere,” siger Andrew House, præsident og global CEO for Sony Computer Entertainment Inc.

“For at sikre os, at vi kan blive klar til at levere nok PS VR-enheder og en lang række softwaretitler til forbrugere i hele verden, har vi besluttet at lancere PS VR i oktober 2016. Vi vil gerne sige tak for tålmodigheden og den fortsatte støtte til alle, der ser frem til lanceringen. Vi er mere end begejstrede over at kunne levere den fantastiske oplevelse, som PS VR skaber, til kunder,” afslutter Andrew House.

 

0a97e1_Foto_PS_VR_BOX

Mere end 160 spil er på vej til PlayStation VR

Lige nu arbejder mange  udviklere og udgivere, der arbejder på PS VR-softwaretitler, fra mindre, uafhængige teams til større studier hos branchens største udgivere, såsom 2K Games, Electronic Arts Inc. og Ubisoft Entertainment.

Det samlede antal softwaretitler under udvikling til PS VR fra disse udviklere og udgivere samt fra SCE Worldwide Studios (SCE WWS) har nu rundet mere end 160 titler, og over 50 af dem, herunder Eagle Flight (Ubisoft), EVE: Valkyrie (CCP Games), Headmaster (Frame Interactive), Rez Infinite (Enhance Games), Wayward Sky (Uber Entertainment), RIGS: Mechanized Combat League, Tumble VR, Until Dawn: Rush of Blood og VR Worlds (SCE WWS) forventes at udkomme i slutningen af i år.

Derudover arbejder DICE og Lucasfilm på en helt nyt Star Wars Battlefront-spiloplevelse kun til PS VR.

THE PLAYROOM VR af SCE WWS vil desuden være tilgængeligt som gratis download fra PlayStation Store for alle PS VR-ejere, samtidig med lanceringen af systemet.

Annonce