Forside * Nyheder

Netflix går Disney-amok til september

-

netflixdisneyRecordere-læsere med adgang til den amerikanske Netflix kan se frem til et Disney-bombardement i September.

Streamingtjenesten har netop offentliggjort indholdsplanerne for sommermånederne, og har samtidig ladet et ord falde om, at en ny, eksklusiv streamingaftale med Disney træder i kraft i september.

Annonce:

Og her skal man ikke forledes til at tro, at det blot betyder mere Mickey Mouse og Anders And. Tværtimod dækker aftalen hele Disney-porteføljen, altså også inklusive Pixar, Lucasfilm og Marvel.

Man skal dog ikke nødvendigvis forvente at se de hidtil producerede Star Wars-film på Netflix, for eksempel. Ifølge flere medier dækker aftalen nemlig kun film, der har haft premiere efter 1. januar i år. Så det betyder, at vi formentlig næste år vil kunne se ’Rogue One’ på Netflix, men ikke ’The Force Awakens’.

Ligeledes vil vi sandsynligvis kunne finde den nyeste ’Captain America’-film på Netflix, men ikke de tidligere.

Der har ikke været nogle konkrete udmeldinger fra Netflix desangående, de henviser blot til de ”seneste” film fra Disney, Lucasfilm, Marvel og Pixar. Der går også rygter om at territorier udenfor USA kan få adgang til materiale fra Disney, som ikke kan tilgås i USA. Så måske er Danmark og EU heldigere denne gang.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.