Forside Nyheder

Så meget batteri æder din browser

-

Microsoft har frigivet en video, der viser hvor meget mere batteri konkurrende browsere bruger i forhold til deres Edge Browser. Problemet er bare, at Edge lige nu ikke kan det samme som de andre.

Annonce:

Chrome er den største strømtyv på din bærbare PC, hvis man skal tro en video som Microsoft har frigivet. Det er der nu ikke noget nyt i, men at Microsofts egen Edge browser skulle være 70% bedre er nu overraskende.

Microsoft har testet Chrome, Firefox, Opera og deres egen Edge browser på ens Microsoft Surfacebooks, og der har de sat de fire browsere til at streame samme video i HD via browseren.

Allerede 4 timer og 19 minutter inde i testen dør Google Chrome, hvor imod Microsoft Edge Browseren holdt hele 7 timer og 22 minutter.

 

Hvem vinder strømtyvstesten?
Hvem vinder strømtyvstesten?

 

Vil du skifte til Edge for at spare på strømmen ?

Nu er problemet bare at Edge browseren jo kun findes på Windows 10, og lige nu ikke understøtter plugins, og derfor er ligegyldig for mange brugere.

Men er du Windows 10 bruger, kan du så svare ja til at du har skiftet din nuværende browser ud med Edge?. Det er der lige nu så få der har gjort, at ingen målinger endu viser Edge som selvstændig browser i et tal som er bare lidt interessant.

Chrome er stadig den foretrukne browser for de fleste, og selvom Google har lovet at forbedre strømforbruget viser testen om ikke andet, at der er masser af plads til forbedring for Google Chrome og andre browsere.

 

Det er kun Windows 10 ejere der kan bruge Edge browseren.
Det er kun Windows 10 ejere der kan bruge Edge browseren.

 

Ifølge Microsoft holdt browserne i tiden

Google Chrome = 04:19:50
Mozilla Firefox = 05:09:30
Opera = 06:18:33
Microsoft Edge = 07:22:07

Det bør understreges at det er en ikke videnskabelig test, da videoen ikke afslører hvor mange gange Microsoft har testet, og om de har skiftet mellem de forskellige computere for at sikre at de opnår samme ydeevne på de forskellige computere.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.