Forside Nyheder

Googles VR-platform kommer ”indenfor få uger”

-

FINALDaydreamRefernceDesign.0Vi får snart at se, hvad det er, Google vil med Virtual Reality.

Det mener i hvert fald Bloomberg, der skriver, at Googles ’Daydream’-platform til Virtual Reality er klar til lancering og vil blive sluppet fri ”indenfor få uger”.

Annonce:

Daydream blev først annonceret ved årets Google I/O-konference tilbage i maj. Allerede her fik vi hints om spil og apps, der ville komme til at befinde sig på platformen, og at videoudbydere som Hulu og IMAX vil være blandt partnerne på projektet.

Nu fortæller kilder imidlertid til Bloomberg, at Google er gået i gang med at finansiere produktionen af en række 360-graders videoer, der blandt andet skal køre på Daydream, med forskellige YouTube-stjerner. Heriblandt en af de mest populære, Justine Ezarik, også kendt som iJustine.

Med Daydream forsøge Google at sætte sig på standardiseringen af VR-området. De har lavet et reference-brilledesign, der kan spille sammen med den integration af Daydream i Android, som er planlagt. Alle og enhver kan producere en Daydream-brille ud fra Googles design, og Google har angiveligt også selv en brille på vej.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.