Forside Nyheder

Google laver også deres egen Daydream-brille

-

google-daydream-vr-796x476Før Google I/O 2016 blev sat i søen onsdag, gik der rygter om at Google ville præsentere et nyt VR-headset på konferencen.

Det skete ikke. I stedet præsenterede Google en hel VR-platform, der hedder Daydream, og som skal sætte standarden for, hvordan VR fungerer på Android.

Annonce:

Platformen indeholder blandt andet et referencedesign til en VR-brille, der kan laves af hvem som helst. Og nu viser det sig, at Google alligevel har planer om at lave én selv også.

Folkene bag Google VR tweetede torsdag, at de også var i gang med at bygge et Daydream-headset, der ifølge Engadget kommer til at bære Googles vanlige Nexus-logo.

Samme medie rapporterer i øvrigt også, at Google allerede er i gang med at certificere Daydream-VR-briller fra Samsung, LG, Xiaomi, Alcatel og sågar HTC, der ellers også har lavet deres egen Vive-brille.

Gamere vil i øvrigt blive glade for at høre en anden, relateret nyhed, nemlig at Daydream-platformen understøtter Epic Games’ ’Unreal 4’-spilengine. Så kan man selv forestille sig, hvad der kan komme af sjove spil ud af det.

Annonce:
Forrige artikelBeolab 18 klar i sort med røget eg
Næste artikelAlletiders bedste danske tv-serier
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.