Forside CES CES 2017

Et af de første Android Wear 2.0-ure kommer fra…Casio?

-

Gadgets bliver nærmest ikke mere klassiske end Casio-digitalure.

Casio har også lavet smarture af forskellig art længe før nogen overhovedet ytrede ordet ’Pebble’ eller ’Apple Watch’.

Annonce:

Men det er alligevel lidt af en overraskelse, at Casio bliver et af de første firmaer, der kommer til at lancere et ur med Android Wear 2.0.

Siden Google viste den nye version af deres smarturs-software frem under Google I/O, har der gået rygter om, at de selv ville lave et smartur med softwaren ombord.

Men for nylig fandt vi ud af, at de ville blive to partnere, der skulle lancere Android Wear 2.0-ure først.

De fleste gættede på, at det ville blive tidligere Google-partnere som Huawei og LG, der allerede har satset på Android Wear-ure.

Men nu ved vi, at en af disse partnere altså er Casio, for de har lige annonceret WSD-F20, der er et Android Wear 2.0-ur. Som man måske kan se på designet, så er det rettet mod udendørs-folket, hvilket betyder, at det blandt andet har en indbygget GPS, der ikke bruger ret meget strøm, samt mere beskyttelse end normalt for knapper og skærm.

Hvis man skulle have købt Casios tidligere Android Wear-ur, WSD-F20, skal man dog ikke fortvivle. Det kan opgraderes til Android Wear 2.0 til foråret.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.