Forside Nyheder

Engelsk initiativ skal gøre det sværere at google piratindhold

-
Foto: Shutterstock.com / recordere.dk

Rettighedshavere går i samarbejde med Google og Microsoft for at gøre søgning efter piratindhold sværere.

I Storbritanien har repræsentanter for rettighedshavere (BPI – British Phonograpic Industry, Motion Picture Association og Alliance for Intellectual Property) indledt et samarbejde med de to primære søgemaskiner, Google og Bing.

Samarbejdet er det første af sin art og der sigtes mod at reducere piratindhold i nettets søgninger. Det skal gøre det sværere at støde på piratsider og illegalt indhold i søgningerne. Det skriver Advanced Television.

Annonce:

“Dette initiativ er en verdens først af sin art. Vi ser frem til at arbejde med Google, Microsoft og vores partnere på tværs af de kreative industrier til at bygge en sikrere, bedre online miljø for skabere og fans”, fortæller Geoff Taylor, adm. direktør i BPI og BRIT Awards, til Advanced Television.

Det centrale mål for initiativtagerne er at hindre at søgninger efter legalt indhold også viser pirat-indhold, og det udvidede samarbejde skal bl.a. gøre det hurtigere og nemmere at få fjernet piratsider fra søgningerne.

Det nye intiativ er kommet i stand efter en serie af regeringsledede rundbordssamtaler i Storbritanien, om hvordan man får skåret ned på forbruget af illegalt indhold.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.