Forside Detail

POWER Sønderborg åbner torsdag

-
Direktør i Power, Jesper Boysen. Foto: Power

Torsdag den 2. marts klokken 7 slår POWER Sønderborg dørene op med masser af kø-tilbud, morgenbrød og levende musik – 8.000 ventes at lægge vejen forbi.

Så er Power igang med 3. butiksåbning inden for en måned, og det ottende danske varehus. Det kommer til at ligge iCenterpassagen 24 i Sønderborg. Til de morgenfriske vil der være kaffe, morgenbrød og levende musik fra et jazzband – samt soveposer og opvarmede telte til tilbudsjægerne, der ankommer i løbet af natten.

“Vi har arbejdet hårdt på at etablere os her i Sønderborg – der bliver vores første varehus i Syd- og Sønderjylland – så vi har planlagt det helt store skyts til torsdag med vanvittige kø-tilbud, varer til rene foræringspriser, masser af konkurrencer samt mad og drikke fra morgenstunden. Senere på dagen griller vi lokale ringridderpølser – og skulle det regne, har vi regnslag til gæsterne. Jeg garanterer for, at det bliver et brag af en  åbningsfest,” siger Jesper Boysen, adm. direktør hos POWER.

 

Vil trække hele landsdelen til

I midtugen udsender POWER Sønderborg 200.000 åbningsaviser og forventer, at 8.000 besøgende lægger vejen forbi – heraf over tusind i kø, når snoren klippes klokken 7.

“Landsdelen har savnet konkurrence inden for elektronik- og hvidevarer. Derfor bliver åbningsavisen også distribueret helt til Horsens, Esbjerg og langs hele den dansk-tyske grænse. Vi forventer et stort rykind af forbrugere fra hele området, som gerne vil gøre en ekstraordinær god handel,” siger Jesper Boysen.

Åbningstilbuddene offentliggøres tirsdag på power.dk, og når POWERs hustandsomdelte aviser rammer postkasserne.

Annonce