Forside Nyheder

Disney’ Star Wars-hotel gør dig til en del af historien

-

Snart kan du involvere dig i endnu højere grad i Star Wars-universet.

Som vi skrev i sidste uge, har Disney vist planerne frem for det massive ’Star Wars Land’, de er i gang med at bygge i deres parker i Anaheim syd for Los Angeles og Orlando i Florida.

Annonce:

Men nu er det også kommet frem, hvad der sker, hvis du vælger at bo i parken, mens du besøger Star Wars Land.

Som en tilføjelse til de mange hoteller, der allerede findes i Disney World i Orlando, kommer der nu også et decideret Star Wars-hotel. Lige nu ser det kun ud som om, det bliver Florida-parken, der får hotellet.

Til gengæld er hele hotellet udformet som et rumskib, som man så bor i. Man kan ikke se den virkelige verden udenfor, når man kigger ud af vinduerne, kan man kun se det ydre rum.

Hele hotellet vil være fyldt med karakterer, droider og væsener fra Star Wars-universet. Lidt á la det fiktive western-land i ’Westworld’ kan man blive hvirvlet ind i en helt unik historie.

Det kan ifølge Gizmodo f.eks. foregå på den måde, at man støder ind i Chewbacca på hotellet, som er i gang med at rekruttere folk til en mission ombord på Millennium Falcon. Hvis du siger ja til at blive en del af missionen, bliver du ført over i en af parkens forlystelser, som bl.a. involverer det kendte rumskib. På den måde er parkens forlystelser integreret  i gæsternes ophold.

Der bliver selvsagt opfordret til at man klæder sig ud ligesom figurerne i Star Wars-universet. Der er endnu ikke annonceret noget om en åbningsdato.

Annonce:
Forrige artikelNy trailer for Blade Runner 2049
Næste artikelEssential kommer til Europa
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.