Forside Produkter Medieafspillere

MINITEST: SackIt WOOFit Go

-

SackIt WOOFit Go højttaler (foto: recordere.dk)

Danske SackIt er klar med en lille bluetooth højttaler, der kan tåle vand, og hvis du har to kan spille i stereo-par. Vi har testet den lille fyr.

Sidste år testede vi danske SackIt’s trådløse højttaler MOVEIt, der vakte stor begejstring. Derfor har vi glædet os til at teste deres lille nye højttaler WOOFit Go, som er en lille rejsehøjttaler, der ikke fylder meget mere end en æske husholdningstændstikker.

OK, lad os bare slå fast med det samme. WOOFit Go er ikke en HiFi højttaler – Det er en mini-højttaler, og du går ikke rundt og tænker “kæft den lyder godt”, men du får en højttaler der lyder bedre end de højttalere der er i en Smartphone.

Annonce:

 

SackIt WOOFit Go højttaler (foto: recordere.dk)

Udpakning og opsætning

Højttaleren kommer i en lille lækker æske, og har udover højttaleren et MicroUSB opladningskabel. Og en manual jeg først fik brug for da jeg skulle prøve at sætte to højttalere sammen i stereo-mode.

WOOFit Go er lavet i hård plast, og har en lille læderstrop, og en rem til at hænge den på f.eks. cyklen eller i badeværelset. I siden har den et USB stik til opladning, samt en knap som bruges til at tænde og slukke, ligesom knappen bruges til at sætte højttalerens bluetooth til forbindelse.

Højttaleren minder meget om et lille Apple TV i sit design, og har et typisk skandinavisk designudtryk, der hverken er vulgært eller farverigt. Højttaleren er bare pæn at se på.

Installationen er let, og virker på både computer, tablet og smartphone. På iPhone får du også info om batteriniveau på højttaleren. WOOFit Go har Bluetooth 4.2, og understøtter at to enheder kan have forbindelse til højttaleren samtidigt, så du kan både have din tablet og telefon forbundet samtidigt, men kun en af enhederne kan spille af gangen. Dog kan du kun have en enhed forbundet, hvis du har sat to WOOFit Go højttalere sammen i stereopar. Højttalerens bluetooth har iøvrigt en rigtigt god rækkevidde.

WOOFit Go har også indbygget mikrofon, og kan bruges til at besvare telefonopkald hvis man sidder ved stranden. Den har dog ikke en “Besvar opkald” knap som f.eks. JBL Clip 2 som vi tidligere har testet. Men samtalekvalitet og lyden fra opkaldet fejler ikke noget.

WOOFit Go er vandafvisende (Splashproof), men kan ikke tåle en tur i poolen. Men SackIt skriver selv at damp i badeværelset ikke er et problem.

Batteritiden er opgivet til 8 timer, og det passer meget fint med de tider vi oplevede.

Forsiden af WOOFit Go højttaleren kan udskiftes, så du kan ændre looket på din højttale. Højttalerens front er beklædt med Xpress stof fra danske Gabriel. Vi har dog ikke fundet andre farver end de to vi har testet Black og Dusty Blue.

Hvordan lyder den?

Vi har testet WOOFit Go i både enkel og stereopar, og lad mig bare konstatere at WOOFit Go er en lille højttaler i både størrelse og lyd. Ikke at den lyder dårligt men der er kun én enhed i højttaleren, og selvom den får smæk, så mangler den bare noget bund.

Vi tog soundtracket til Le Grand Bleu med Eric Serra, og spillede også Andreas Vollenweider’s Bella Donna. Og når man tænker på højttalerens størelse så klarede den det fint. Især når man tænker på at højttaleren ikke vejer mere end 180 gram, og let kan ligge i en rejsekuffert.

At have to højttalere i stereopar virker som et overkill, da det ikke lyder dobbelt så godt, men det er en smart feature, og har man to med på ferie, så kan man jo bruge det hvis man sidder på en stor terrasse.

 

SackIt WOOFit højttaler (foto: recordere.dk)

Konklusion

SackIt WOOFit Go er en fin lille højttaler. Den taber dog lidt på sin høje pris. 699 kr. er meget når man f.eks. sammenligner med JBL CLIP 2, der kan fås for 330 kr.

Men er man til flot design, og ser stereopar som noget man vil bruge, så er SackIt WOOFit Go et godt valg. Bare husk at du skal smide 1.400 kr. for to.

Produkt specifikationer

  • Bluetooth 4.2
  • Bluetooth rækkevidde på op til 10 meter
  • Output power: 1x3W
  • 3,7V genopladeligt Li-Ion batteri med 950mAh (op til 8 timers streaming)
  • Oplades via medfølgende micro USB kabel
  • Vandafvisende højttaler, som tåler vandsprøjt
  • Indbygget mikrofon til håndfri telefoni via WOOFit Go
  • LED indikator
  • Klassisk dansk design. Mål: 91 x 45 mm
  • Vægt: 180g
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.