Forside Nyheder

Danmark snydes for mobildata på Apple Watch Series 3 til at starte med

-

Så har Apple præsenteret deres nyeste Apple Watch – med mobildata ombord.

I Danmark vil Watch Series 3 dog ikke kunne købes med mobildata fra starten, men den kan fås uden allerede fra 22. september med forudbestilling fra på fredag.

Annonce:

Apple vil stadig ikke ud med, hvor mange Apple Watch-eksemplarer de har solgt. Men under dagens event kunne de da prale af, at salget af uret er vokset 50%, og det har gjort uret til det mest solgte ur i verden. Ikke smartur. Den meste solgte enkelte ur-model i verden.

 

 

 

Noget på hjerte

Apple Watch er dog stadig fokuseret på fitness-folket. En video før præsentationen af Apple Watch 3 viste, hvordan mennesker verden over (primært folk, der ikke tidligere har motioneret særlig meget) bliver motiveret til at motionere.

Apple brugte noget af præsentationen på at minde folk om nyhederne i watchOS 4, der også blev præsenteret under WWDC. Af nye ting, vi ikke har hørt før på den front, er muligheden for at se hvilepuls, der baserer sig på målinger i løbet af dagen.

Apple Watch kan nu også fortælle dig, hvis din puls går op, når du ikke er i gang med at motionere. Og endelig arbejder Apple på at få uret til at hjælpe folk med irregulær hjerterytme via en større undersøgelse. Om en uge, 19. september, lander watchOS 4 til alle Apple Watch-brugere.

Det var dog Apple Watch Series 3, der var den helt store nyhed.

 

 

Helt uden iPhone

For at gøre det endnu mere muligt at motionere uden at skulle slæbe rundt på sin iPhone, har Apple langt om længe opfyldt mange brugeres ønsker og har puttet et mobildata-modul i Apple Watch, så uret kan køre helt af sig selv. Nummeret er det samme på din iPhone, og du kan modtage opkald direkte på håndleddet.

Du kan streame musik fra Apple Music direkte på uret og sende musikken til dine AirPods, helt uden en iPhone i nærheden. Der blev dog ikke nævnt noget om andre streamingtjenester.

Apple Watch Series 3 har en ny 70% hurtigere dual-core processor ombord, der blandt andet gør Siri hurtigere og den virtuelle assistent kan nu tale direkte fra uret. Der sidder også en højdemåler i uret nu, så man f.eks. kan få højdestigninger med i sine fitness-data.

Uret har elektronisk simkort, og antennen sidder i selve skærmen. Ligesom i AirPods sidder der en W2-chip, der håndterer WiFi og Bluetooth med lavt strømforbrug.

’Sports Loop’ er en ny rem, til fitnessfolket, der også kan få glæde af en ny model af Nike-versionen af Apple Watch. Der kommer også nye Hermés-remme, og nye remme i sort, hvid og en ny ”Rose Aluminium”´-finish, der også omfatter en ny farve på selve urkassen.

 

 

Pris og tilgængelighed

  • Apple Watch 38mm aluminium koster kr. 2.799,-
  • Apple Watch 42mm aluminium koster kr. 3.099,-

Kan bestilles fra 15/9 med levering fra 22/9.

 

Annonce:
Forrige artikelStar Wars IX forsinkes: J.J. Abrams skal skrive og instruere
Næste artikelHer er iPhone 8 og 8 Plus
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.