Forside * Nyheder

Der kommer mindst én ny Surface-device 31. oktober

-

Panos Panay fra Microsoft (bill.) er uløseligt bundet sammen med Surface.

Han er produktchef for ’devices’, men vi forbinder efterhånden primært hans Microsoft-præsentationer med nye Surface-produkter.

Annonce:

Microsoft har allerede sendt både Surface Laptop og en ny Surface Pro på gaden i år, men Panos Panay har åbenbart mere i ærmet. Det er netop blevet bekræftet, at han skal præsentere et eller andet på Microsofts ’Future Decoded’-konference, der starter 31. oktober.

Hvad han skal præsentere, ved vi ikke endnu. Men The Verge har fra pålidelig kilde hos Microsoft, at der kommer mindst én ny device, og desuden plejer det faktisk at være i oktober, at Microsoft viser nye Surface’er frem. Præsentationen af Surface Laptop og den nye Surface Pro tidligere på året var lidt en undtagelse.

Det ville passe meget godt, hvis der kom en ny Surface Book. Topmodellen blev ikke fornyet, da Surface Laptop kom ud, så det er 2016-udgaven, der er den nyeste. Og den udgave er i virkeligheden ”bare” en 2015-model, hvor der er skruet op for visse specs, herunder grafikken og batterilevetiden. Det er f.eks. stadig 6. generations Intel-chips, der tilbydes i Surface Book, hvor resten af laptop-markedet nu er på vej ind i 8. generation.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.