Forside * Nyheder

Black Friday på nettet er ved at overhale Cyber Monday i USA

-

Der blev omsat for rekordstort beløb online på Black Friday i USA – og mandagens omsætning forventes at blive mindre.

Annonce:

Det har ellers traditionelt været sådan, at dagen efter Thanksgiving er Black Friday, hvor de fysiske butikkers regnskabstal går i sort, og den efterfølgende mandag er det så online-butikkernes tur på den såkaldte Cyber Monday – og det er jo idag.

Men der blev faktisk omsat for flere penge online på selve Thanksgiving-torsdagen som optakt til Black Friday og så på selve Black Friday, end man forventer, der kommer i kassen på e-handel idag.

Adobe har lavet en undersøgelse baseret på 100 af de største e-handlere i USA, og ud fra disse data mener firmaet kunne konkludere, at der blev omsat for over 7,9 milliarder dollar hen over slutningen af torsdagen og resten af fredagen i Internet-butikkerne i forbindelse med Black Friday-udsalget. Det er mere end en 17 procents stigning i forhold til sidste år.

Til sammenligning forventes Cyber Monday ”kun” at hive 6,6 milliarder dollar hjem.

Ser man på Black Friday-døgnet alene, blev der ifølge Adobe hevet 5,5 milliarder dollar hjem, hvoraf 2 milliarder var køb foretaget fra den mobile platform.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.