Forside * Nyheder

Samsung VS Apple: Højesteret afviser Samsung

-

Apple og Samsung fortsætter deres juridiske tovtrækkerier i de amerikanske retssale.

For nylig blev det afgjort, at en af de ældste og mest grundlæggende patentretssager mellem de to firmaer skal gå om. Og nu er der så sket noget i en seperat retssag, som mange troede var færdig.

Annonce:

Det er den måske også nu. Denne sag handler om rettighederne til patenter på blandt andet ”slide-to-unlock”, modsat den førstnævnte sag, der primært handler om generelt design af iPhones og GALAXY S-serien.

I den aktuelle sag blev Samsung i 2014 dømt til at betale godt 120 millioner dollar til Apple for brud på patentrettighederne, men Samsung appellerede.

Appelretten stadfæstede imidlertid i 2016 bøden på de 120 millioner dollar, hvorefter Samsung appellerede til højesteret.

Men højesteret har netop afvist at høre sagen og har i stedet henvist til dom, der landede i appelretten. Det betyder, at Samsung ikke rigtig har andre steder at gå hen med denne sag, og formentlig skal forberede sig på at punge ud.

I en pressemeddelelse udtrykker Samsung frustration over, at et patent, ”der er blevet underkendt i retssale verden over” bliver opretholdt i det amerikanske retssysteme ”på bekostning af udvikling og innovation”.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.