Forside Produkter Mobil

Den nye OnePlus 5T kommer til salg 21/11

-

Den nye OnePlus 5T smartphone lanceres under sloganet ‘A New View’ på et event d. 16. og lander i butikkerne d. 21.

OnePlus har nu løftet sløret for hvornår deres næste smartphone ankommer, og det er lige om lidt. Telefonen lanceres i næste uge og lander i butikkerne ugen efter.

Annonce:

Sloganet som OnePlus 5T præsenteres under er ‘A New View’, og lanceringen er lagt til d. 16. november kl. 17 dansk tid.

‘A New View’ = kant til kant display?

 

 

Kan købes hos 3

Når OnePlus 5T senere kommer til salg fra d. 21 november, så vil det være gennem teleselskabet 3 at den kan købes herhjemme.

“Vi er meget begejstrede over at kunne tilbyde vores kunder den nye OnePlus 5T. OnePlus har en unik position på markedet, da de virkelig har skabt et kultprodukt. Det er ikke mange nye mobilproducenter, som rammer direkte ind i forbrugernes hjerter, men det gør OnePlus. Siden samarbejdet startede, har OnePlus ligget stabilt i top 5 over bedst solgte mobiler hos 3, og vi forventer os meget af den nye 5T”, fortæller David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3.

Salgsstarten fejres med et pop-up event ved 3Butikken i Fields d. 21. november kl. 15, hvor de første kan erhverve telefonen sammen med en OnePlus ‘goodiebag’.

 

Livestreaming fra New York

Selve lanceringen kan følges på live stream fra New York.

Det er torsdag d. 16. november kl. 17-18 dansk tid.

På dagen kan live stream findes her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.