Forside Nyheder

Staten betaler licenssag mod DR og staten

-
Foto: Shutterstock.com

Foreningen ‘Kræv Licensmoms Tilbage’ har fået fri proces til at føre sagen moms på licens mod DR og Skatteministeriet.

Efter at der er opstået tvivl om hvorvidt det er lovlig praksis at opkræve moms på licens, som det sker i dag, så har flere advokater meldt sig på banen med interesse i at føre en prøvesag mod DR og Skatteministeriet.

Nu har foreningen ‘Kræv Licensmoms Tilbage’, som advokatfirmaet DLA Piper Denmark har stiftet, fået tildelt fri proces i sagen om licensmoms.

Annonce:

Dermed bliver det staten selv der – igennem Civilstyrelsen – kommer til at dække udgifterne til retsagen mod det statsejede DR og Skatteministeriet.

“Det er glædeligt, at Civilstyrelsen har meddelt fri proces til Foreningen og dens medlemmer. Det gruppesøgsmål, som Foreningen Kræv Licensmoms Tilbage har anlagt, vil være det gruppesøgsmål, som alle licensbetalerne bør tilmelde sig for at få den eventuelt ulovligt opkrævede moms tilbage”, fortæller foreningen ‘Kræv Licensmoms Tilbage’ i en pressemeddelelse.

For licensbetalere, som har betalt licens i den fulde periode fra oktober 2007 til oktober 2017, der vil tilbagebetalingskravet udgøre ca. 4.700 kr. per husstand, for foreningens medlemmer.

 

Denne artikel er en del af serien: Licensmoms

Annonce:
VIAForeningen Kræv Licensmoms Tilbage
KILDEPressemeddelelse
Forrige artikelX FACTOR til TV 2
Næste artikelApple bekræfter: Slidt iPhone-batteri sløver hastigheden
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.