Forside Produkter Mobil

YouSee klar med 1000 GB på mobil data

-
Foto: recordere.dk

Som de første i Danmark lancerer YouSee nu et mobilt bredbåndsprodukt med 1000 GB (1 TB) data.

Danskernes mobile dataforbrug stiger og stiger, og for at imødekomme de mest datasultne lancerer YouSee nu, som de første i Danmark, nye mobilpakker med 100 GB data og udlandstelefoni samt mobilt bredbånd med 1.000 GB.

Hos YouSee ser man både et stigende forbrug af data hos kunderne og i brugen af YouSees Tv og Film-app, hvor streamingforbruget det seneste år er vokset med næsten 50 pct. Det tager mobilselskabet nu konsekvensen af og lancerer et nyt mobilprodukt, hvor man får 100 GB – eller mere – med i pakken.

”I takt med det voksende dataforbrug og et støt stigende forbrug af streamingtjenester, også på farten, sætter danskerne mere pris på et kvalitetsnetværk med høje hastigheder. Vi kan derfor se, at YouSee i stigende grad tiltrækker kunder med et stort forbrug af data, og for at imødegå den efterspørgsel lancerer vi nu de her nye pakker med masser af data,” siger mobildirektør Kasper Ørtvig.

I den nye store mobilpakke får man udover 100 GB data også EU-roaming, tale til hele verden (54 lande), roaming data til de mest populære destinationer uden for EU, Danmarks bedste netværk samt fri adgang til 30 mio. numre via YouSee Musik.

 

Fra kilobyte til terabyte

YouSee lancerer også, som de første i Danmark, et mobilt bredbåndsprodukt med 1000 GB eller 1 TB (terabyte) data. Dermed bliver det næsten umuligt at løbe tør for data, og endnu mere oplagt at vælge mobilt bredbånd, hvis mulighederne for en kablet forbindelse ikke er optimale.

”Vi oplever en stigende efterspørgsel på produkter med endnu mere data, særligt i de områder, hvor der kun er en kablet forbindelse med begrænset hastighed. Udover masser af data får man både modem og antenne med i den største pakke med 1 TB. Antennen, der sidder uden for huset, sikrer det bedst mulige signal indendørs ved at fange det udendørs signal og lede det ind til routeren via et kabel. På den måde kan vi sikre vores kunder en god forbindelse også i mere afsidesliggende egne som f.eks. sommerhusområder,” siger Kasper Ørtvig.

 

Tllgængelighed

De nye mobilprodukter med større datapakker er lanceret.

I forbindelse med lanceringen af de nye store datapakker justerer YouSee også til i de andre mobilpakker for at imødekomme kundernes behov.

I de to mindste pakker tilføjes 2-3 GB ekstra data, og alle nuværende kunder på de produkter får automatisk opgraderet deres datapakke, mens datamængden reduceres i de større pakker.

 

Annonce