Forside Indhold og distribution Film

Apples Eddy Cue: Nej, vi køber ikke Netflix

-
Foto: Dr. Drang/Creative Commons

Der er SXSW-konference i Austin for tiden, og det handler som regel en hel masse om nettjenester.

Og eftersom Apple bliver ved med at være lige på trapperne med deres egen indholdstjeneste, er det ikke spor mærkeligt at deres indholdschef Eddy Cue trådte op på den texanske konference-scene for snakke lidt om den.

Det var dog ikke så meget, han var klar til at afsløre, dog slog han én ting fast: Apple har ikke tænkt sig at købe Netflix.

Annonce:

Det gik der ellers vilde spekulationer om i både Hollywood og Silicon Valley, efter at såvel nogle analytikere som den amerikansk bankgigant Citibank havde sat rygtemøllen igang.

”Hvis man kigger på Apples historie”, sagde Cue, ”har vi faktisk aldrig lavet helt så store opkøb”. Forklaringen, sagde Cue, er at det ikke kan betale sig at købe noget, der allerede er blevet kæmpestort. Det kan bedre betale sig at købe noget, der er på vej til at blive det. Han illustrerede det med et citat fra ishockey-legenden Wayne Gretzky: ”Skøjt derhen, hvor pucken er på vej til, ikke hvor den er”.

Cue sagde derudover ifølge Engadget, at Apple havde et ”par overraskelser i ærmet” i forhold til den kommende indholdstjeneste, og at virksomhedens fordel er, at ”vi både har kontrol over hardwaren og indholdet”. Det kan man så tolke, som man vil.

Endelig kørte Cue et gammelt Apple-mantra i stilling: ”Vi vil ikke prøve at sælge flest smartphones eller flest apps. Vi vil bare lave den bedste af hver slags”.

Annonce:
Forrige artikelMoviePass trækker i land: Vi sporer ikke kundernes lokation…hele tiden
Næste artikelHer er smartphonen som ældre kan forstå
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.