Forside Nyheder

Fitbit Versa: Smart træningsur til en god pris

-

Fitbit Versa er et moderne, intuitivt smartwatch til en overkommelig pris.

Det nye smart ur fra Fitbit er deres hidtil letteste, selvom der er brugt metal til urkassen.

Annonce:

Fitbit Versa kommer med avancerede helbreds- og træningsfunktioner i form af 24/7- hjertefrekvenssporing, skærmtræning og automatisk søvntracking er integreret med smarte funktioner som hurtig svarfunktion på Android og adgang til musik via uret.

Alt dette med en batteritid på 4 dage eller mere.

Versa lanceres med Fitbit OS 2.0, som indeholder et nyt personligt dashboard med et mere forenklet billede af dine helbreds- og træningsdata. Fitbit fremhæver:

Statistikoverblik: Se din daglige og ugentlige helbreds- og træningsstatistik, historisk aktivitet, hjertefrekvens og træningsoversigt, actionorienterede motivationsmeddelelser, tips og tricks og daglig vejledning – alt sammen på dit håndled.

Personlighed med tiden: Påmindelser, fejringer, logging, indsigter, søvnoversigter og sociale udfordringer, som kommer med opfordringer til at handle baseret på dine data – bliver tilgængelig senere i 2018.

Personlig træningsvejledning: Forbedret 24/7 hjertefrekvenssporing, personlig træning på skærmen, 15+ øvelsesprogrammer, tilsluttet GPS, svømmesporing med vandbestandighed ned til 50 meter plus automatisk aktivitets- og motionssporing.

Alle dine data på ét sted: Se holistiske data på ét sted for at afsløre sammenhængen mellem din cyklus og andre statistikker i Fitbit-appen, såsom aktivitet, søvn og vægtudvikling. Det kan give dig mulighed for bedre at kunne styre dit aktivitets- og søvnbehov i bestemte tider af måneden.

For kvinderne er der også mulighed for at følge cyklus for menstruation og ægløsning.

Farver og remme

Uret fås i sort med en sort aluminiumsramme, grå med en sølv aluminiumsramme eller peach med en rosaguld aluminiumsramme.

Standard urremme leveres i farverne: peach, grå, sort, periwinkle blå og hvid.

Læderremme fra garveriet Horween fås i farverne: cognac brown, midnight blue, lavendelblå og saddle.

Remme i rustfrit stål fås i sort og sølv.

Derudover kan leveres vævede armbånd inspireret af athleisure-trenden og fås i lavendel med en rosa/guld aluminiumsramme eller trækul med en grafit aluminiumsramme samt et klassisk sort armbånd.

 

 

Øvrige funktioner

Meddelelser og hurtige svar: Få vist app, opkald, kalender og tekstmeddelelser direkte fra din smartphone på dit håndled. Android-mobilbrugere kan sende hurtige præudfyldte eller tilpassede svar til tekstbeskeder og messenger-apps (kommer snart).

Musik på din enhed: Lyt til telefonfri musik overalt ved hjælp af Bluetooth-hovedtelefoner, herunder dine egne eller offentlige afspilningslister og Flow fra musiktjenesten Deezer.

Betal med dit håndled: Lad din tegnebog blive hjemme, og betal nemt i butikker med kontaktløs betaling, som er tilgængeligt med Fitbit Pay på Fitbit Versa. Fitbit Pay er støttet af næsten 40 banker i 14 lande med flere på vej i 2018. I Danmark er Fitbit Pay tilgængeligt ved brug af Mastercard eller Visakort fra Danske Bank, Nordea og Jyske Bank samt med Eurocard fra SEB.

Apps og urskiver: Tilpas din enhed ved at vælge fra en bred vifte af apps og urskiver i Fitbit App Gallery, herunder fra Fitbit, Fitbit Labs og populære mærker som Flipboard, Hue Lights, Nest, Strava, Surfline, United Airlines, Weather powered by AccuWeather og Yelp. Fitbit App Gallery har mere end 550 apps og designs til rådighed i dag, og mange udviklere arbejder på at gøre endnu flere tilgængelige for Versa-brugerne.

Fitbit Labs: Et forskningsinitiativ, der blev introduceret sidste år med fokus på at accelerere innovations- og kørselsadfærdsændring. Fitbit Labs introducerer en ny forældreapp, som kan hjælpe forældre med holde styr deres babys hverdag ved at logge barnets måltider, bleskift og søvn samt deres eget humør. Ved hjælp af teknologien kan nye forældre bedre forstå sammenhængen mellem deres søvn og humør, hvilket med tiden kan hjælpe med at opbygge en sund rutine for dem selv og deres baby.

Bred kompatibilitet: Versa er kompatibel med Android, iOS og Windows-enheder, så du kan bruge de fleste smartphones.

 

 

Galleri

 

Priser og tilgængelighed

Fitbit Versa koster kr. 1.599,-

Dette i en af de tre varianter vist nederst i galleriet ovenfor:

  • Sort ur med sort ramme og sort rem
  • Gråt år med sølv ramme og grå rem
  • Ferskenfarvet ur med rosaguld ramme og fersken rem

Dertil en særudgave ‘Fitbit Versa Special Edition’ i to farver med vævet rem til kr. 1.799,- (billedet nedenfor)

Ekstra remme koster fra kr. 249,- til 749,-

Kommer til salg herhjemme i begyndelsen af april i Power og Elgiganten.

 

Fitbit Versa Special Edition

 

Annonce:
Forrige artikelBoxer eneste ansøger til DVB-T gatekeeper rolle
Næste artikelDeezer giver Spotify konkurrence på Xbox One
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.