Forside Baggrund

YouSee fjerner geoblokering på TV i EU

-

Fra den 1. april i år fjerner YouSee som den første blokeringen af sine TV-kanaler og streamingtjenester i EU. Det betyder at du kan se dine YouSee kanaler, når du tager på ferie.

YouSee vil nu fjerne blokeringen af TV kanaler når du er udenlands inden for EU’s grænser. Det gør de fordi nye EU-regler ophæver geografisk blokering.

Annonce:

”Fra den 1. april kan vores tv-kunder streame alt det indhold, de kender fra deres tv-pakke, når de rejser i EU. Tager man f.eks. på ferie i Frankrig til sommer, kan man altså fortsat følge sin yndlingssport med danske kommentatorer og se danske nyheder. Man skal blot logge på vores streamingtjeneste via web eller app”, fortæller Jacob Mortensen, tv-direktør i YouSee, og fortsætter:

”Muligheden for at tage tv-pakken med til andre EU-lande er et resultat af nye EU-regler, der ved at ophæve geoblokering, giver alle europæiske forbrugere adgang til deres indholdstjenester i hele EU, og det er et tiltag, som vi hilser hjertelig velkommen, da det kommer vores kunder til gode.”

EU forbød sidste år geoblokering, da det strider imod det indre marked i de 28 EU lande. Så til sommer kan du både roame på din mobiltelefon, og se dine TV kanaler, hvis du er kunde hos YouSee.

 

Begrænset til 30 dage ad gangen

Der er dog en begrænsning. Du kan kun se TV fra en udenlandsk adresse i op til 30 dage ad gangen, hvorefter enheden skal have været logget på i Danmark for at få nye 30 dages tv-kiggeri i udlandet.

 

Om YouSee TV i EU

– Som kunde hos YouSee kan du fra 1. april streame din tv-pakke via tv.yousee.dk eller direkte i YouSee TV & Film-appen i hele EU.
– Du kan også lytte til musik via YouSee Musik-appen – både i og uden for EU. Musiktjenesten er nemlig tilgængelig i hele verden.
– Når du er på wi-fi i andre EU-lande, kan du naturligvis også streame hele tv-pakken ubegrænset – og samtidig undgår du at bruge af din roaming-pakke på mobilabonnementet.
– Du kan tage din tv-pakke og din musik med dig i op til 30 dage ad gangen. Herefter skal du bruge din enhed i Danmark, før du kan se tv, film og serier via YouSee i EU igen.
– Du kan se præcis det, du kan se derhjemme, men vær opmærksom på, at det pga. rettigheder kræver et tillægsprodukt, hvis du vil have adgang til TV 2 udenfor hjemmet.
– Som en hovedregel bruger man ca. 60 MB til at streame en times musik, mens man bruger ca. 600 MB på en times tv-streaming
– Alle nyere mobilkunder hos YouSee har YouSee Musik med i abonnementet, og alle tv-kunder har adgang til hele deres tv-pakke plus mange timers on demand underholdning via tv.yousee.dk og app’en ’YouSee TV & Film.

 

Denne artikel er en del af serien: EU-streaming

Annonce:
Forrige artikelYouSee tv-streaming ude af drift på bokse, app og web (løst)
Næste artikelMusiktjenesten Deezer klar på Amazon Alexa
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.