Forside Indhold og distribution Film

Medie: Lucasfilm sætter Star Wars spinoffs på pause

-

Disney og Lucasfilm har angiveligt fået kolde fødder overfor Star Wars spinoff film, efter at ‘Han Solo’-filmen svigter.

Lucasfilm, der ejes af Disney, har angiveligt fået kolde fødder i forhold til de mange spinoff-film efter at filmen om Han Solo ikke har solgt som forventet.

Annonce:

Kilder med kendskab til situationen fortæller til mediet Collider, at yderligere film indenfor ‘A Star Wars Story’, der er navnet på gruppen af spinoffs, er sat på hold af Lucasfilm.

Det betyder at der ikke lige kommer en film om Obi-Wan som tidligere rygtet, eller en om Yoda. Kilderne fortæller til Collider at Obi-Wan-filmen var under udvikling, men dem der arbejdede på den film er ikke længere tilknyttet.

Istedet vil filmselskabet fokusere på ‘Star Wars: Episode IX’, den sidste film i seneste trilogi, og den film der markerer afslutningen på de oprindelige 9 film, som George Lucas drømte om at lave da han i sin tid skabte Star Wars.

Star Wars IX får premiere til december 2019.

 

Annonce:
Forrige artikelHiFi-producenten Electrocompaniet konkurs
Næste artikelDF vil bevare FM-radio
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.