Forside Nyheder

Så er Amazons Cube officielt lanceret

-

Det officielle navn er Fire TV Cube.

Annonce:

Den nye boks fra Amazon, der først kom rygter om, og siden en teaser, er nu blevet officielt –

Rygterne og teaserne talte sandt: Der er tale om en Fire TV-streamingboks, der er smeltet sammen med en Amazon Echo.

Det betyder en tættere integration af Alexa-assistenten og den tidligere ret flade Fire TV-boks. Hvor man tidligere skulle tale ind i fjernbetjeningen for at bruge Alexa på Fire TV (der i øvrigt var ret handicappet på boksen), kan man nu  bare tale ud i rummet som med en Echo-højttaler.

Men derudover er Alexa også blevet dygtigere til at styre tv’et og dets indhold. Der er både en IR-blaster og CDC via HDMI indbygget, som Alexa kan anvende. Med andre ord kan du bare bede Alexa om at starte en serie på Netflix, når du træder ind ad døren i hjemmet. Så kan den i princippet sætte lyset i stuen, tænde for tv’et, vælge Netflix-app’en og starte serien, alt sammen på én gang.

I USA, hvor Fire TV Cube lanceres først og lander 21. juni – kan brugerne downloade kanalkoder til deres settop-bokse eller smart-tv’er og dermed også bede Alexa om at skrue over på en af flow-tv-kanalerne.

Den amerikanske pris er 120 dollar, altså omkring 750 kroner før skatter og afgifter. Der er endnu ingen forlydender om, hvornår den lanceres i EU.

Annonce:
Forrige artikelSpionfotos antyder at Google springer med på kamerahak-trenden med Pixel 3
Næste artikelSteinway Lyngdorf leverer lyd til Samsung ‘The Wall’ MicroLED TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.