Forside * Nyheder

Xperia Ear duo: De åbne øretelefoner

-

Xperia Ear duo er en helt ny måde at lytte på, hvor omverdenen ikke afskæres.

Disse nye øretelefoner er det modsatte af støjreduktion. Sony Xperia Ear Duo er åbne så omverdenen ikke afskæres.

Annonce:

På den måde kan der modtages beskeder i øret, uden at den omkringliggende lyd forstyrres. Så du kan sidde til møde, i skolen eller i andre sociale sammenhænge og alligevel få det hele med.

Øretelefonernes svar på multitasking. En anvendelse kunne være taleassistenter der svarer tilbage i øret, uden at dem omkring dig hører svaret.

Spatial Acoustic Conductor

Teknikken kaldes ‘Spatial Acoustic Conductor’ og den er udviklet via Sony’s R&D-program for ny teknologi.

Lyden skabes bag øret og hvorefter lyden overføres direkte til øret. Den specielt designede ringstøtte omgiver øregangen, så det du lytter til blandes med lyden fra omgivelserne.

Lydstyrken justeres automatisk i forhold til lydmiljøet omkring dig, og Clear PhaseTM-teknologien eliminerer lydspredningen for at give en klar lytteoplevelse.

“I øjeblikket ser vi en stærk udvikling af digitale taleassistenter, og den åbne løsning med Xperia Ear Duo giver øgede muligheder for disse funktioner i alle situationer”, fortæller Morten Johansen, der er Marketing Manager i Danmark for Sony Mobile Communications.

 

 

Smart hjælp, når du har brug for det

Med Sonys Daily Assist-funktion kan der identificeres tid, placering og planlagte aktiviteter. Den assistent kan benyttes til at tilbyde information dagen igennem, som at minde dig om mødetider og prognoser eller opsummere de seneste nyheder.

Der kan skiftes mellem musik, samtale, nyheder og andet uden at røre en knap.

Avancerede sensorer i Xperia Ear Duo gør det muligt at interagere med enheden via både hovedbevægelser og talestyring.

Besvar eller afvis indkommende opkald ved at ryste på eller nikke med hovedet – eller ved at bruge muligheden for stemmegenkendelsesteknologi til at sende beskeder eller tænde for musikken.

Fire indbyggede mikrofoner isolerer din stemme og bortfiltrerer lyden fra omgivelserne. Brug det f.eks. til at oprette forbindelse til tjenester som Google eller Siri.

 

 

Rustfri, slidstærk og trådløs

Designet er i slidstærkt rustfrit stål og udformet til at være behagelig at have på. Ringeholderen er lavet af blødt materiale og leveres i tre størrelser.

Designet til at have på hele dagen, batteritiden er dog angivet til 4 timer på en opladning.

 

 

Pris og tilgængelighed

Xperia Ear Duo koster kr. 2.499,-

Er til salg nu.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.