Forside Nyheder

Anne Rice’s ’Vampire Chronicles’ på vej til tv-skærmen

-

Amerikanske Hulu satser hårdt på egenproduktionerne for tiden.

Annonce:

Streaming-tjenesten, hvis serier ofte ender på andre streamingtjenester i Danmark, har et stort hit på hænderne med ’The Handmaid’s Tale’, og fortsætter med at få spændende projekter ombord.

Det seneste af slagsen er en serie-udgave af Anne Rice’s ’Vampire Chronicles’-serie. Mange husker sikkert, da Tom Cruise, Brad Pitt (bill.) og Kirsten Dunst alle fik hugtænder i ’Interview with the Vampire’ fra 1994, som var den første filmatisering fra bogserien.

Siden kom der en yderligere filmatisering fra serien med lidt mindre navne på rollelisten, ’Queen of the Damned’.

Det var egentlig meningen, at en række film skulle reboote serien på det store lærred, og at Jared Leto skulle overtage rollens som vapyren Lestat i stedet for Tom Cruise. Men det var før, Anne Rice genvandt retten til film- og tv-udgaver af seriens bøger. Da det skete i 2016, bekendtgjorde hun i følge Hollywood Reporter, at hun hellere ville lave en tv-serie.

Det er denne tv-serie, som Hulu nu har fået rettighederne til. Hvornår serien går i produktion og får premiere, ved vi endnu ikke. Anne Rice har skrevet på Vampire Chronicles-serien siden 1976, og er stadig igang. Den næste bog i serien, ’Blood Communion: A Tale of Prince Lestat’ udkommer senere i år.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.