Forside Nyheder

OnePlus 6T får fingeraftrykslæser i skærmen

-
Den kommende opfølger til OnePlus 6 (ovenfor) hedder OnePlus 6T og får fingeraftrykslæser i skærmen.

Nu kommer der flere telefoner med fingeraftrykslæser i skærmen til vore breddegrader.

Indtil videre har det kun været kinesiske virksomheder som Xiaomi, Vivo og Huawei, der har forsøgt sig med at lægge fingeraftrykslæseren på smartphones ind i selve skærmen, sådan at denne kan komme helt ud til kanten. Huawei har dog kun gjort det med Huawei Porsche Design Mate RS, der ikke fås i Danmark, og som også har en almindelig figneraftrykslæser bagpå.

Annonce:

Den første telefon i Danmark med teknologien ombord er Xiaomi Mi 8, der er på vej ud i 3s butikker netop nu. Apple forsøgte sig med det i forbindelse med designet af iPhone X, men det lykkedes aldrig for dem, og de har siden lagt projektet på is.

Nu ser det imidlertid ud som om, OnePlus kaster sig over den nye teknologi. Ifølge CNET vil den kommende opfølger til OnePlus 6, der kommer til at hedde OnePlus 6T, have en fingeraftrykslæser i skærmen.

Vi ved ikke ret meget andet om OnePlus 6T endnu, men OnePlus er normalt ikke bange for at lave store designændringer i deres T-modeller. Således aflivede OnePlus home-knappen og rykkede fingeraftrykslæseren om bagpå for at få plads til mere skærm, da de gik fra OnePlus 5 til 5T.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.