Forside CES CES 2019

Samsung lancerer 75″ MicroLED TV næste år (rygte)

-

Gør stuen klar: Det forlyder at Samsung snart er klar med et 75″ forbruger-tv med MicroLED.

Rygterne svirrer i Taiwan i denne tid.

Annonce:

I produktionsmiljøet tales der lige nu om at Samsung har indgået aftale med firmaet PlayNitride, om at bruge deres chips til MicroLED-displays. Det skriver fagbladet MicroLED-Info.

Samsung vil angiveligt også investere flere penge i PlayNitride, for at sikre at produktionen kan komme op i en volumen så de kan følge med efterspørgslen. Med den nye investering vil Samsung eje 30% af PlayNitride.

 

75″ MicroLED til hjemmet

Det første TV i samarbejdet bliver angiveligt et 75″ TV rettet mod forbrugersegmentet.

Samsungs nuværende MicroLED TV, det 146″ store The Wall, bygger angiveligt på et udviklingssamarbejde med kinesiske San’an Optoelectronics, der er Kinas største producent af LED.

Der er ingen rygter om at Samsung er ved at parkere samarbejdet med San’an Optoelectronics så det nye samarbejde med PlayNitride kan skyldes et øget fokus hos Samsung, på tv-produkter der kan tage konkurrencen op med de populære OLED TV.

Det forlyder at Samsung lancerer dette 75″ MicroLED TV allerede her i 2019, mon ikke de så benytter CES-udstillingen til januar til at vise nyheden frem for offentligheden.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.