Forside * Nyheder

Første teaser til Amazons udgave af ’Good Omens’ afsløret

-

I 1990 slog to af historiens bedste sci-fi/fantasy-forfattere sig sammen og udgav bogen ’Good Omens’.

Neil Gaiman og Terry Pratchett satte det gode humør forrest, selv om bogen handlede om verdens undergang.

Annonce:

I bogen står Satans søn, Antichrist (eller bare ”Adam”), for at blive født som et af tegnene på at den bibliske dommedag er nær, men en engel og en dæmon, der har været venner i 6.000 år er så glade for at bo på Moder Jord, at de beslutter sig for at prøve at sabotere hele forløbet. Det indebærer blandt andet at lade Adam vokse op hos en forkert familie og alle mulige andre latterfremkaldende forviklinger.

Hollywood har forsøgt at visualisere bogen i årevis, men det er aldrig lykkedes. Som så mange gange før er det imidlertid streamingtjenesterne, der står for at redde situationen, og Amazon har påtaget sig opgaven. ’Good Omens’ bliver en miniserie på seks afsnit, der lander engang til næste år.

Under New York Comic-Con, der netop har fundet sted, viste Amazon for første gange klip frem fra serien i form af en teaser. Den viser, hvordan englen Aziraphale og dæmonen Crowley ser ud, fortolket af de to kendte, britiske skuespillere Michael Sheen og David Tennant.

Terry Pratchett døde i 2015, men Neil Gaiman har været dybt involveret i seriens produktion og har selv skrevet afsnittene. Til The Verge siger han, at han kun havde én person som publikum i tankerne, da han skrev manuskripterne: Terry Pratchett. Sådan var det i øvrigt også, da Gaiman skrev sine dele af bogen.

Der er endnu ikke sat premieredato på serien, kun at den kommer i 2019.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.