Forside * Nyheder

Netflix’ dropper ’Luke Cage’

-

Der bliver ryddet godt og grundigt op i Netflix’ Marvel-serier lige nu.

Da vi i sidste uge kunne fortælle, at ’Iron Fist’ ikke få en tredje sæson, forventede de fleste branchemendier i Hollywood, at ’Luke Cage’ ikke ville få samme skæbne. Tværtimod gik blandt andet websitet Deadline blot og ventede på, at Netflix skulle annoncere en fornyelse af serien.

Annonce:

Men fans af serien blev i stedet skuffede. ’Luke Cage’ bliver ikke fornyet med endnu en sæson, og dermed er der kun ’Daredevil’ og ’Jessica Jones’ tilbage blandt ’Defenders’-medlemmerne. Tredje sæson af ’Daredevil’ har netop indtaget Netflix, og det er endnu for tidligt at vide noget om, hvorvidt, der kommer en sæson 4.

’Jessica Jones’ vender tilbage med en tredje sæson i 2019, og det samme gør ’The Punisher’, der også er relateret til denne del af Marvel Cinematic Universe (MCU).

Disney åbner deres streamingtjeneste næste år, hvor filmene fra MCU kommer til at have hjemme, så de manglende fornyelser kan muligvis også ses som en forberedelse på et farvel til Marvel-indholdet på Netflix på lidt længere sigt.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.