Forside Nyheder

Netflix lukker ’Iron Fist’ ned

-

Det var den mest kritiserede af de fire ’The Defenders’-serier, og nu går den ikke længere.

Som tilsyneladende den eneste af de fire superhelte, der udgør gruppen The Defenders, får ’Iron Fist’ ikke en tredje sæson.

Annonce:

Marvel og Netflix har i fællesskab trukket stikket på ’Iron Fist’, der lige siden starten har haft problemer. Hvor ’Daredevil’, ’Jessica Jones’ og ’Luke Cage’ alle tre handler om, hvordan minoriteter i superhelteverdenen (handicappede, kvinder og afrikansk-amerikanere) bemægtiges med superkræfter, gør ’Iron Fist’ nærmest det modsatte ved at lade en hvid mand overtage asiatiske traditioner.

Det var i hvert fald den kritik, som regnede ned over seriens første sæson, som anmelderne derudover også bare syntes var dårlig og slet ikke havde den nytænkning, de andre serier bød på hver især.

Det blev ikke meget bedre i anden sæson, der for nylig ramte Netflix. Selv om Netflix sjældent fortæller noget om deres seertal, så har anden sæson af ’Iron Fist’ næppe været noget hit, når serien aflyses så kort tid efter anden sæsons premiere.

Modsat ’Iron Fist’ er Jessica Jones blevet fornyet med en tredje sæson og i følge Deadline er en fornyelse af ’Luke Cage’ på nippet til at blive annonceret. Tredje sæson af ’Daredevil’ får premiere allerede her 19. oktober.

Annonce:
Forrige artikelRealtids-oversættelser med Google Assistant er nu ikke kun for Googles egne øretelefoner
Næste artikelStor dansk webbutik klar med levering samme dag
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.