Forside Detail

Mænd handler elektronik på Black Friday

-
Tekst: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

Hver anden dansker vil svinge kortet til Black Friday og elektronik er populært.

Ved midnat natten til fredag skydes årets største handelsdag officielt i gang.

Alt peger på at denne dag endnu engang vil sætte handelsrekord. Det viser seneste tal fra DIBS. Det er betalingstjenesten der er en del af Nets, og som leverer betalingsløsninger til mere end 25.000 webshops.

Annonce:

“Black Friday tegner også i år til at blive årets ubetinget største handelsdag og intet tyder på, at udviklingen går tilbage – faktisk tværtimod. Dankortforbruget faldt med 2,9 pct. i oktober sammenlignet med september, men i takt med at Black Friday i stigende grad foregår online og er blevet en fast del af forbrugskalenderen, så udsætter en stor del af forbrugerne deres køb”, fortæller Henriette Høyer, Head of Sales hos DIBS, og fortsætter:

“I vores rundspørge fra YouGov svarer 52 pct., at de har udskudt et køb. Så hvis der ikke er tale om et ”akut behov”, venter forbrugeren gerne en måned eller to på slagtilbuddet – især, hvis de kan spare 25-50 pct. på den dyre kjole eller en ny fladskærm”.

 

Elektronik er et hit

Igen i år står elektronikprodukterne højt på ønskelisten over varer der gerne må komme et eller flere gode tilbud på, og hvis det rigtige tilbud kommer er især mændene klar til at svinge betalingskortet.

Det viser en undersøgelse som analyseinstituttet YouGov har lavet for DIBS. Her har de spurgt danskerne om planerne for Black Friday.

Elektronik er den populæreste varegruppe for mænd på Black Friday.

Hvor det “kun” er 41% af mændene der forventer at handle tøj og sko under Black Friday, så er det hele 59% af de adspurgte mænd som forventer at købe et eller flere elektronikprodukter.

Fordelingen fra YouGov-undersøgelsen, hvor 1.007 danskere blev spurgt om deres planer for Black Friday, blev:

 

Se også

Black Friday: De bedste tilbud

Black Friday: Oversigt over forhandlere

Elektronikkæder tyvstarter Black Friday kl. 21

Pristjeneste: Dette ventes at hitte på Black Friday

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.