Forside * Featured

Spotify åbner for gratis-brugere på Connect højttalere

-

Har du Spotify Connect højttalere eller forstærker, og bruger du den gratis version af Spotify, så er der godt nyt. Spotify åbner for brug af Spotify Connect for gratis-brugere af deres musiktjeneste.

Spotify har meddelt at de åbner for gratis brug af Spotify Connect, så det ikke længere kræver et Premium medlemskab at tilslutte sin musik til en Spotify Connect højttaler eller forstærker.

Annonce:

Det kræver dog at hardwarefabrikanterne opdaterer deres enheder til det nyeste SDK fra Spotify. Lydkvaliteten vil stadig være dårligere end Premium og du kan ikke springe over numre uafbrudt, men ellers vil du med den nye opdatering kunne slukke din telefon, når du har startet Spotify musikken op på din højttaler eller forstærker.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.